fun da king

Now open. Expect a closing in the pursuable future.
Mr.ONur
Member
Member
Answers: 0
x 39
x 49
Has thanked: 19 times
Been thanked: 11 times

Re: fun da king

Post by Mr.ONur »

След тези коментари и гласове реших да разясня нещата. Първо както Xinored каза, че всеки има право на шанс и аз казвам, че има. Играчът fun da king е малко нестабилен и раздразнителен, но това не означава, че няма право на шанс, все пак за това е и постът Test Admin. През периода му на Test Admin (Ако изобщо има) ще се разбере дали става или не става за админ. Мога да кажа, че знае командите за един админ с малки пропуски, които МОГАТ да се наваксат. Единствения проблем е, че и аз го виждам рядко да говори на английски език... Той има МНОГО добра активност, което ме навежда към мисълта, че ако стане админ без да създава проблеми сървъра ще е по-спокоен, но понякога може и да прекали с тишината. Fun da king не знае кога да гагва, но съм сигурен, че може да се научи (говоря за моментите, когато някой обиди някого той веднага иска да бъде гагнат).
TRASH wrote:не разбира от дума
Да, това е напълно вярно, но се случва в определено време и мисля, че е време да разбере. Да разбере, че това е единственият шанс за да стане Админ след 13 хиляди минути в сървъра..

Аз мисля, че fun da king има правото да се пробва и да ни покаже какво всъщност може и умее.
Успех!

Що са псувате взаимно ве. Админи за пример xd
Last edited by Mr.ONur on Wed Mar 18, 2020 5:55 am, edited 1 time in total.
I am Onur ❤

Image
TRASH 新 ドラゴン
VIP
VIP
x 24
x 42
Has thanked: 13 times
Been thanked: 15 times

Post by TRASH 新 ドラゴン »

не мисля че този "Адвокат" е навътре със нещата
1.ако знаех че ще се стигне до това щях да си запазя някой неща +dixlo го беше репортнал наскоро
2.да обичам да се бъзикам със хората
3.този BAD BOY който всички знаехме е друг и не съм го видял да се псува със някой освен с fun da king
4.Маверика ме попита за мнение и аз казах това което мисля така че никой не съм нагалсял
5.не знае нито говори english добре
и бих искал този "Адвокат" да напише добрите страни на fun da king и защо мисли че на него трябва да му се даде шанс (без неговата аквивност) и като знае за миналото му в сървара

btw не мисля че адвокатат му взима нещата на сериозно и прави всичко това със цел да създаде драма
+той самия не прави нищо когато някой наруши правилата на сървара и не е много активен
gei
Image
Maverick
Site Admin
Site Admin
Answers: 4
x 390
x 707
Has thanked: 111 times
Been thanked: 186 times
Maverick’s avatar
Loading…

Post by Maverick »

@Xinored Ехе ебаси направо на адвокат стана ти бе. :kek:
Image
Image
SashkataPro3
VIP
VIP
x 50
x 45
Been thanked: 18 times

Post by SashkataPro3 »

Напоследък от няколко дни, gametraker, не върши своята робота, много често бъгва, което е неприемливо имам доказателства за това

както се вижда на тази снимка показва, че не съм играл в сървъра от цели 5 дни... което, е напълно грешно, много хора са ме виждали вчера, онзи ден и т.н.

Image

както и, не показва , че вчера съм играл в сървъра повече от 4 часа, когато цъкнем на седмицата, се показва кога съм играл и колко, но за месеците не показва правилно вижте и се убедете сами.

Image

може да се види този проблем не само при мен, но и при всички играчи.

Image

Image

Затова смятам, че на gametraker, не може да се разчита повече и това което показваш за активността на fun da king, е много вероятно да не е вярно, а бъг на сайта gametraker. А за това, че Trash, е наговорил Maverick, пак не е достоверно, понеже Maverick едва ли ще се повлияе от мненията на другите. Смятам, че Maverick, е достатъчно разумен, за да има свое мнение.
SashkataPro3 (Прокурор-Философ) изрази своето мнение, и предтави доказателства. Време е съдията да вземе решение.
Image

Image

Image
Xinored
VIP
VIP
x 19
x 200
Been thanked: 66 times

Post by Xinored »

Възразявам, господин Прокурор! Данните за изиграното време в графата за последните 30 дни се обновява на всеки 3 дни т.е няма да покаже активността от днес, вчера и предния ден. А отностно другите пъти когато си играл, но не ти е изобразено на графиката, ако забележиш вертикалната склала за часовете ти е оразмерена до 300 часа, което значи че активността ти за всеки ден е мащабирана според тези 300 часа, което от своя стана значи, че ако си играл от порядъка на 10 минути максимум за деня активността ще бъде много ниска за да бъде изобразена на графиката за 30 дни. Благодаря.

Отностно отговора на TRASH
1.ако знаех че ще се стигне до това щях да си запазя някой неща +dixlo го беше репортнал наскоро
Същия този dixlo, който се караше с fun da king предната седмица и го нападаше заедно с други лица от сървъра. Предоставям доказателство №1
Image
Ясно се вижда как fun da king се извинява за спора с dixlo и се опитва да оправи нещата, а онзи продължава да се дразни.
3.този BAD BOY който всички знаехме е друг и не съм го видял да се псува със някой освен с fun da king
Този е, човека който най-много псува от всички в сървъра заедно с Mr.Knife. Ти не си го виждал защото никога не го прави в твое присъсвие, даже е псувал мен и Маверика.
4.Маверика ме попита за мнение и аз казах това което мисля така че никой не съм нагалсял
Предоставям доказателство №2
Image
Вижда се, че ти изказваш "мнение" за fun da king още преди Маверик да те е попитал.
и бих искал този "Адвокат" да напише добрите страни на fun da king и защо мисли че на него трябва да му се даде шанс (без неговата аквивност) и като знае за миналото му в сървара

Ще се въздържа да коментирам миналото, а ще кажа само, че в настоящето fun da king получи одобрението от другите двама кандидати и както онур каза трябва да му се даде шанс да покаже какъв е и какво може. Нищо не се губи само може да се спечели.
btw не мисля че адвокатат му взима нещата на сериозно и прави всичко това със цел да създаде драма
+той самия не прави нищо когато някой наруши правилата на сървара и не е много активен
Независимо от причините fun da king има моята подкрепа, а отностно мен аз съм казал на Маверика още преди година и полувина да ми маха правата и префикса понеже не съм активен и затова и не ги използвам.
SashkataPro3
VIP
VIP
x 50
x 45
Been thanked: 18 times

Post by SashkataPro3 »

В такъв случай, съм съгласен с адвоката и пледирам fun da king за невинен, дакато не се докаже с обратното твърдение.
Господин адвокат, ако вашият клиен създава проблеми за в бъщете, пак ли ще го защитавате?,Господин сидия Maverick, мисля, че адвоката е коромпиран понеже той ясно каза в началото на разговора саза, че му е платено 20$, за да изкаже мнение, или просто е лъжец!Пледирам адвоката за виновен. Но самия аз подкрепям факта fun da king да има шанс, за да докаже себе си, от мен толкова (прокурор-философ SashkataPro3).
Image

Image

Image
Xinored
VIP
VIP
x 19
x 200
Been thanked: 66 times

Post by Xinored »

ВЪЗРАЗЯВАМ ГОСПИДН СЪДИЯ МАВЕРИК! Обвиненията на Сашката срещу мен са напълно неоснователни! Не съм нито корумпиран нито лъжец, всяко мое мнение е подкрепено от факти и доказателства, а отностно това че ми е платено за мнение, ще кажа ще безплатен обяд няма, fun da king ме е наел и аз го представлявам. Аз не мога да го направя админ, колкото и да ми плати, така че не съм нарушил никакви закони и правила.
Господин адвокат, ако вашият клиен създава проблеми за в бъщете, пак ли ще го защитавате?
Договора ми с fun da king е валиден докато не се вземе окончателно решение по кандидатурата му за админ. Слет това решение той вече не е мой клиент и няма да бъде защитаван от мен и аз няма да нося отговорност за неговите действия.
TRASH 新 ドラゴン
VIP
VIP
x 24
x 42
Has thanked: 13 times
Been thanked: 15 times

Post by TRASH 新 ドラゴン »

значи единственото добро нещо е че беше одобрен от другите двама учасника? Това не отговаря на въпроса ми +отново го казвам никой не съм наглясял срещу никой Маверик ме попита и за 3-мата учасника защо не добавиш и това? Аз знам защо,
защото си куромпиран както каза Сашко. Моля този "Адвокат" да бъде оттеглен от тази тема и да не му се дава думата по нея и всички обвинения срещу мен че съм правил какво ли не отпадад
куромпиран гъз такъв
Image
DreaM
Member
Member
x 13
x 15
Has thanked: 7 times
Been thanked: 3 times

Post by DreaM »

Здравейте, ако одобрите този индивид ще направите най-голямата грешка в историята на AwesomeCS.

До Xinored,
Не гледай активността му, тъй като всяка сутрин го виждам сам в сървъра AFK, най-вероятно и вечерите стои сам AFK.
Не съм го нападал, той ме нападна още когато го срещнах за пръв път в сървъра, защото не спирах да го убивам и превъзхождам на мап, който познавам много добре. Също и се опита да ме заплаши с flood. С това "не ме взимай на тъп, знам ти номерата" дали е заяждане? Той си играеше с мен и всеки като него когато види зора ще направи така. Не се опитвай да го защитаваш!
Как може да дадете шанс на човек, който заплашва хората с flood и ползва вип правата си за лична изгода и заплахи, също така държанието му е под всякаква кртика. Добре, нека да стане админ, но не само той - нека всеки стане админ там и едва ли не сървъра да се изпразни.
Преди да си намирате админи си обновете AMXX версията, платформата и плъгините.
Както казах и се оплаках в дискорд, горното ми мнение беше СЛЕД тази негова самовлюбена изява и аз не съм бил в грешка, а именно така известният кандидат-админ.
Мислете със сивото си вещество, защо BadBoy и останалите ще са против него? Има си причина и тя е ясна. Този индивид стане ли админ бъдете сигурни че ще изгубите доста хора заради него и ще ви падне репутацията сред уважаваните сървъри на хората - още на първият ден съм сигурен, че ще флуудва хората с малоумното си буутерче.
Можете да питате някой, който е бил админ при мен и тези номера никога не са минавали, при такава изява съм махал права и съм банвал.

До останалите,
Всеки може да заслужава право на изява, но не и този, защото:
  1. Не може и НЕ ИСКА да си контролира нервите
  • Заплашва многократно с флууд и неща, които ако спомена тук ще ми стане смешно що за човек става на въпрос
  • Според държанието му си личи, че няма да се справи с правата си и, едва ли не ще си играе с тях ще ги ползва за лична изгода, точно както направи с възможността си да гледа IP адресите на играчите в сървъра.
  • Не заслужава шанс :)
Изобщо не мислех да коментирам тази кандидатура, но след като видях, че има положителни гласове веднага ми стана ясно, че или е нагласена работата или гласуващият е пиян и не му е следял поведението в сървъра.

И още мога да пиша, но не мисля че има смисъл, казах достатъчно.
Поздрави и лека вечер.
Mr.ONur
Member
Member
x 39
x 49
Has thanked: 19 times
Been thanked: 11 times

Post by Mr.ONur »

Баси филмите..