Здравейте, ако одобрите този индивид ще направите най-голямата грешка в историята на AwesomeCS.
До Xinored,
Не гледай активността му, тъй като всяка сутрин го виждам сам в сървъра AFK, най-вероятно и вечерите стои сам AFK.
Не съм го нападал, той ме нападна още когато го срещнах за пръв път в сървъра, защото не спирах да го убивам и превъзхождам на мап, който познавам много добре. Също и се опита да ме заплаши с flood. С това "не ме взимай на тъп, знам ти номерата" дали е заяждане? Той си играеше с мен и всеки като него когато види зора ще направи така. Не се опитвай да го защитаваш!
Как може да дадете шанс на човек, който заплашва хората с flood и ползва вип правата си за лична изгода и заплахи, също така държанието му е под всякаква кртика. Добре, нека да стане админ, но не само той - нека всеки стане админ там и едва ли не сървъра да се изпразни.
Преди да си намирате админи си обновете AMXX версията, платформата и плъгините.
Както казах и се оплаках в дискорд, горното ми мнение беше СЛЕД тази негова самовлюбена изява и аз не съм бил в грешка, а именно така известният кандидат-админ.
Мислете със сивото си вещество, защо BadBoy и останалите ще са против него? Има си причина и тя е ясна. Този индивид стане ли админ бъдете сигурни че ще изгубите доста хора заради него и ще ви падне репутацията сред уважаваните сървъри на хората - още на първият ден съм сигурен, че ще флуудва хората с малоумното си буутерче.
Можете да питате някой, който е бил админ при мен и тези номера никога не са минавали, при такава изява съм махал права и съм банвал.
До останалите,
Всеки може да заслужава право на изява, но не и този, защото:
- Не може и НЕ ИСКА да си контролира нервите
- Заплашва многократно с флууд и неща, които ако спомена тук ще ми стане смешно що за човек става на въпрос
- Според държанието му си личи, че няма да се справи с правата си и, едва ли не ще си играе с тях ще ги ползва за лична изгода, точно както направи с възможността си да гледа IP адресите на играчите в сървъра.
- Не заслужава шанс

Изобщо не мислех да коментирам тази кандидатура, но след като видях, че има положителни гласове веднага ми стана ясно, че или е нагласена работата или гласуващият е пиян и не му е следял поведението в сървъра.
И още мога да пиша, но не мисля че има смисъл, казах достатъчно.
Поздрави и лека вечер.