Ban with fake reason
- HeaD|RolleR
- VIP
- x 134
- x 151
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 54 times
Re: Ban with fake reason
English comment passing by
Here in the forest, dark and deep;
I offer you, eternal sleep.
I offer you, eternal sleep.
- Maverick
- Site Admin
- x 390
- x 707
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 186 times
Е аз си го знам долу горе какъв е, ама беше се върнал искаше VIP и си взе и няма причина да не му дам, но с течение на времето се превърна отново в токсичен, както си беше първоначално от преди 2 години и след 2 години сигурно пак ще се случи.DreaM wrote: Tue Apr 07, 2020 6:34 pm Надявам се това да бъде последният му лош подвиг. Сега убеди ли се, че такъв човек не заслужава да играе в сървъра, камо ли да е вип или админ?

- dark twister bg
- Member
- x 8
- x 4
- Has thanked: 1 time
- dark twister bg
- Member
- x 8
- x 4
- Has thanked: 1 time
D3ViloZ li kak se pishe vi floodva prez cqloto vreme i vi zema iptata ot gag/ban menutata i listovete nito sum daval ipta nito sum floodil
- SashkataPro3
- VIP
- x 50
- x 45
- Been thanked: 18 times
Точно този dozlo, ми каза: имаш поздрави от funa и изведнъж всички почнаха да са на 3000ping дирекно му сложих pwn бана и тва е, постоянно ми викаше да ънбанна тебе и випъра, съответно аз казах нямаш проблеми е сега ги ънбанвам, естествено казах това нарочно за да спре да ме флооди и да го банна, ако пак дойде по някакъв начин в сърварът въпреки че ема pwn, ще го банна перманент.
Last edited by SashkataPro3 on Sun Apr 12, 2020 9:43 am, edited 1 time in total.
- DreaM
- Member
- x 13
- x 15
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
Фъне, ние трева ли пасем? Как играч, който няма достъп до amx_showip ще гледа IP адресите на хората? На боб ли ще хвърля?
Maverick, даваш ВИП на всеки освен мен хаха. Айде сега сериозно, този човек получи ли отново вип пак ще използва достъпа си до IP Showerа, за да флууди хората или да ги разпространява. Помисли
Най-вероятно е exploit, което казах на Маверика да си обнови платформата, но не ме послуша.
Maverick, даваш ВИП на всеки освен мен хаха. Айде сега сериозно, този човек получи ли отново вип пак ще използва достъпа си до IP Showerа, за да флууди хората или да ги разпространява. Помисли

Най-вероятно е exploit, което казах на Маверика да си обнови платформата, но не ме послуша.
- Maverick
- Site Admin
- x 390
- x 707
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 186 times
Въпросната команда вече не е достъпна за VIP играчите, за да не се получава и в бъдеще подобни ситуации, първоначално като я правих ми звучеше добре VIP-вете да могат да виждат ип-та за да могат да репортват по-лесно играчите, но ето че се намери кой да злоупотреби.
А относно другото, ти имаш кандидатура, но не си редовен в сървара така, че няма как да получиш много по специално отношение относно VIP.
Също и обновяване на платформата аз не предвиждам скоро, поради причината че ако нещо работи, не са бара а и няма кой знае какво да се спечели от това, то бъгове и проблеми винаги ще има въпроса е работи ли.

А относно другото, ти имаш кандидатура, но не си редовен в сървара така, че няма как да получиш много по специално отношение относно VIP.

Също и обновяване на платформата аз не предвиждам скоро, поради причината че ако нещо работи, не са бара а и няма кой знае какво да се спечели от това, то бъгове и проблеми винаги ще има въпроса е работи ли.

- DreaM
- Member
- x 13
- x 15
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
1. Относно кандидатурата ми, знаеш, че нямам време и имам други ангажименти, но съм стар играч и влизам когато мога. Не ме интересува дали ще съм вип, но твоята гледна точка е играча само да стои в сървъра и ще му дадеш вип, без да те интересува дали е афк вътре и какво лайна прави.Maverick wrote: Sat Apr 11, 2020 11:00 pm Въпросната команда вече не е достъпна за VIP играчите, за да не се получава и в бъдеще подобни ситуации, първоначално като я правих ми звучеше добре VIP-вете да могат да виждат ип-та за да могат да репортват по-лесно играчите, но ето че се намери кой да злоупотреби.![]()
А относно другото, ти имаш кандидатура, но не си редовен в сървара така, че няма как да получиш много по специално отношение относно VIP.![]()
Също и обновяване на платформата аз не предвиждам скоро, поради причината че ако нещо работи, не са бара а и няма кой знае какво да се спечели от това, то бъгове и проблеми винаги ще има въпроса е работи ли.![]()
2. Този "флууд", който става с играчите в сървъра е напълно възможно да е от exploit на стара версия АМХХ 1.8.2 и някой плъгин, който не работи както трябва.

Но е факт, че fun da FLOOD флуудваше някой от играчите с малоумното си буутърче.
-
- VIP
- x 24
- x 42
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 15 times