1. Name of the Admin/Player TRASH
2. The reason you are complaining BAN БЕЗ ПРИЧИНА
3. Some kind of proof (demo or screenshot)НЯМАМ НО ИМАМ СВИДЕТЕЛИ
Your demo is located in your Half-Life\cstrike folder with the name Awesome_Cars_+_Fun_Maps.dem НЯМАМ ДЕМО ИЛИ СКРИИНШОТ: ОБЯСНЕНИЕ: НЯКОЙ FLOOD ИГРАЧИТЕ ВКЛ МЕН И ЗАРВДИ ТЯХ АЗ ИЗЯДАХ БАН И ТОВА СЪС NEADEKVATNIQ БЕШЕ СЛУЧАЙНОСТ С САШКО ИСКАХМЕ ДА ГО ИЗПЛАШИМ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ НЕЩО ТАКОВА НО ТОЯ ФЕЙК АДМИН РЕШИ ЧЕ Е ТАКА И МЕ БАННА SORRY FOR CAPS
Ban with fake reason
- dark twister bg
- Member
- x 8
- x 4
- Has thanked: 1 time
-
- VIP
- x 24
- x 42
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 15 times
Re: Ban with fake reason
Та така вчера докато бяхме в сървара аз маверик и други нямахме тези проблеми докато fun da king и $VIPPER$ не дойдоха
първоначално флоодваха маверик след това мене, сашко, неадекватния и други сигорно та след 2-ия път в който аз бивам флоодвам влизам в сървара и казвам "ако още един път ми лагне и почне да забива така без причина 2-ма ще излетят от сървара" тези двама бяха те и мисля че и те знаеха за кого се отнасяше след това се закачаха със неадекватния и фън му каза "лека нощ" и на неадекватния интернета му спря и му лепнах pwn бана същото направих и със випера и така след като ги разкарах тия проблеми спряха и фън започна да заплашва в дискорд сървара съответно го баннах и от там така че смятам фън да кинг и неговоия любовник випер да бъда перма баннати от сървара

тук ясно може да се види как заплашва
първоначално флоодваха маверик след това мене, сашко, неадекватния и други сигорно та след 2-ия път в който аз бивам флоодвам влизам в сървара и казвам "ако още един път ми лагне и почне да забива така без причина 2-ма ще излетят от сървара" тези двама бяха те и мисля че и те знаеха за кого се отнасяше след това се закачаха със неадекватния и фън му каза "лека нощ" и на неадекватния интернета му спря и му лепнах pwn бана същото направих и със випера и така след като ги разкарах тия проблеми спряха и фън започна да заплашва в дискорд сървара съответно го баннах и от там така че смятам фън да кинг и неговоия любовник випер да бъда перма баннати от сървара

тук ясно може да се види как заплашва
- Mr.ONur
- Member
- x 39
- x 49
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 11 times
Без доказателста няма смисъл да се оплакваш.. Това, че имаш свидетели (предполагам VIPPER) не означава, че ще направиш нещо. Ние от къде да знаем дали не лъжат за да натопите админ TRASH? Ти не си най-добрия играч в сървъра за да ти се доверим. Още в началото имаше оплакване от теб, което гласеше:
"Unstoppablee36
Hello, I'm D!xiklo. and I want to complain from @Ivan Ognyanov - being toxic, threat with flooding.
- https://prnt.sc/r3273u
- https://prnt.sc/r327hp
"
А това го приемам като доказателство, че наистина има възможност да си бил ти и твоят приятел VIPPER, и че банът, който е наложил TRASH е правилен. + Заплашваш в Дискорд чата на сървъра и правиш една голяма грешка.
Искам да знаеш, че това:
"Фън
Имате много поздрави от моя човек zefn внимайте" е заплашване от твоя страна, и ако продължиш ще трябва да се вземат сериозни мерки +
1. Ти играеш в нашия сървър.
2. Заяждаш се с играчите в НАШИЯ сървър.
3. ОБИЖДАШ играчите в НАШИЯ сървър.
4. Подканваш ги в ТВОЯ сървър.
5. ЗАПЛАШВАШ играчите ни с ФЛУУД (което се води за тормоз)...
Аз съм Господин Онур и с право предлагам играча fun da king, ако още един път се провини в подобно оплакване за "флууд" от някого да се напише в черния списък на Awesome Cars + Fun Maps и да бъде първият печеливш, който повече да не може да стъпва в сървъра, ако не излязат някакви причини за да не се осъществи това!
"Unstoppablee36
Hello, I'm D!xiklo. and I want to complain from @Ivan Ognyanov - being toxic, threat with flooding.

- https://prnt.sc/r3273u
- https://prnt.sc/r327hp
"
А това го приемам като доказателство, че наистина има възможност да си бил ти и твоят приятел VIPPER, и че банът, който е наложил TRASH е правилен. + Заплашваш в Дискорд чата на сървъра и правиш една голяма грешка.
Искам да знаеш, че това:
"Фън
Имате много поздрави от моя човек zefn внимайте" е заплашване от твоя страна, и ако продължиш ще трябва да се вземат сериозни мерки +
1. Ти играеш в нашия сървър.
2. Заяждаш се с играчите в НАШИЯ сървър.
3. ОБИЖДАШ играчите в НАШИЯ сървър.
4. Подканваш ги в ТВОЯ сървър.
5. ЗАПЛАШВАШ играчите ни с ФЛУУД (което се води за тормоз)...
Аз съм Господин Онур и с право предлагам играча fun da king, ако още един път се провини в подобно оплакване за "флууд" от някого да се напише в черния списък на Awesome Cars + Fun Maps и да бъде първият печеливш, който повече да не може да стъпва в сървъра, ако не излязат някакви причини за да не се осъществи това!
Last edited by Mr.ONur on Sun Apr 05, 2020 11:39 am, edited 1 time in total.
- Maverick
- Site Admin
- x 390
- x 707
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 186 times
Малко си съмнителен фъне, заплашваш хората с flood, когато се оплакваше тоя Dixiklo в админ кандидатурата ти, казваш че не знаеш как, а в същото време само когато ти играеш се случват тея неща вече за втори път, банват те и идваш в discord да заплашваш със същото. Ся човек колкото и да е безпристрастен би бил идиот ако все още мисли че си невинен, дори и да няма доказателство.
И ще помоля другите админи да не падат до неговото ниво и да не го заплашват, не е професионално това.
И ще помоля другите админи да не падат до неговото ниво и да не го заплашват, не е професионално това.
- DreaM
- Member
- x 13
- x 15
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
Ама ти си бил голям феномен бе? Лично съм разговарял с TRASH вчера и проверих - наистина си флуудвал хората и този жест ще ти се върне ако продължаваш да се имаш за голямата работа. Радвай се, че нямам права тук, иначе да си летнал отдавна и на арменския поп да се оплачеш пак нямаше да бъдеш ънбаннат.
Тук няма място за хора като теб - нагли и неблагодарни! Не мога да повярвам как може да си толкова малоумен с извинение да се правиш на флуудър и на големия бияч пред хората и то в една игра. А реално ако ти получиш атаки най-много да се разревеш пред вашите и да ревеш на Маверика да банне този, който те D D oSва, а реално ти сам си го предизвикал.
Писал си в CAPS всичко, което ясно показва, че си виновен и се притесняваш - начаткал си всичко и си мислиш, че ти си над всички и ще вървят по твойта свирка. Еми не, не е така. Много като теб са минали през мен и им е било връщано и то тъпкано. Ти ще го осъзнаеш, но след някоя друга година и наистина ще съжаляваш
Също така, сам се издаде, опитал си се да "изплашиш" сашката и си играеш с showip правата си. Е, ако имаш топки заповядай в моя Bhop, да активирам 2 команди за теб и ще ме запомниш. fun da king - професионален D D oS-ър, звучи смешно нали? Пращаш по 32 байта и си мислиш че си флуудър
Go away with your imaginary problems!
Тук няма място за хора като теб - нагли и неблагодарни! Не мога да повярвам как може да си толкова малоумен с извинение да се правиш на флуудър и на големия бияч пред хората и то в една игра. А реално ако ти получиш атаки най-много да се разревеш пред вашите и да ревеш на Маверика да банне този, който те D D oSва, а реално ти сам си го предизвикал.
Писал си в CAPS всичко, което ясно показва, че си виновен и се притесняваш - начаткал си всичко и си мислиш, че ти си над всички и ще вървят по твойта свирка. Еми не, не е така. Много като теб са минали през мен и им е било връщано и то тъпкано. Ти ще го осъзнаеш, но след някоя друга година и наистина ще съжаляваш

Също така, сам се издаде, опитал си се да "изплашиш" сашката и си играеш с showip правата си. Е, ако имаш топки заповядай в моя Bhop, да активирам 2 команди за теб и ще ме запомниш. fun da king - професионален D D oS-ър, звучи смешно нали? Пращаш по 32 байта и си мислиш че си флуудър

Go away with your imaginary problems!

- dark twister bg
- Member
- x 8
- x 4
- Has thanked: 1 time
Аз не мога да Флуудвам флуудваше. Оня VIPPER и един който и тока ще ти спре ако иска
- SashkataPro3
- VIP
- x 50
- x 45
- Been thanked: 18 times
За едно съм съгласен, че нямахме конкретни доказателства да те баннем, но ти явно си направил такива като заплашваш с това за което те беннаха, не разбирам защо трябва да съм замесен в това, казваш че съм искал да заплашвам неадекватния, което не е вярно, нали за това съм админ да разрешавам проблемите не да ги създавам, пък и ако съм имал проблеми с него няма да ги разрешавам по този ужасен начин (един път ме флоодиха цял ден и не можех да си върша работата). Всеки има право да се поправи в тоя живот затова наитина смятам, че ще бъдеш ънбаннат, ако спреш с простотиите. Предлагам да бъдеш баннат за 2 седмици или 1 месец според зависи, и да си изчистиш досието, и се надявам че ще се срещнем пак.
П.С. флооденето е подсъдимо, има си специален полицейски отдел за кибер престъпления.
П.С. флооденето е подсъдимо, има си специален полицейски отдел за кибер престъпления.
- DreaM
- Member
- x 13
- x 15
Ти си феномен бе момче... Първо заплаваш, че ще спираш интернета на хората, после тока, после пък, че ще ги банваш и ги псуваш, а реално не знаеш кой стои пред теб.dark twister bg wrote: Mon Apr 06, 2020 10:44 am Аз не мога да Флуудвам флуудваше. Оня VIPPER и един който и тока ще ти спре ако иска
Може и да флуудваш, но с някакво изтеглено безплатно счупено буутърче със задни вратички, пращащо 30 байта в секунда, с което реално нищо не постигаш и на всичко отгоре ти товари процесора и сумати още неща. Няма и да се очудя ако утре те няма и си ратнат.

А тук, кой спирал ток, кой интернет, кой кво прави, кой кво върши тука направо прекали. Не си прескачай сянката, ако става на въпрос и аз имам познати и приятели, които професионално се занимават с такива неща и държат едни от най-добрите буутъри, ама не се хваля нали?
Само ще ти кажа, че си късметлия, защото не правиш тези тъпотии в моите сървъри, нямаше да си третиран така и дори нямаше да бъдеш там вече. Ако ти стиска, опитай се и там да направиш така

Много шансове получи, доста време беше ВИП и не беше ти махан след толкова глупости, не беше банван и дори щеше да получиш шанс за изява като админ, което щеше да бъде огромна грешка! Прекаляваш вече.
- Maverick
- Site Admin
- x 390
- x 707
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 186 times
Типичният български манталитет, притежавa фъна както и повечето хора, пробва се да стане Admin, не можа и сега "аз може да не съм добре ама и другият няма да е" и почват пак с заплахите тоя има вуичо си не знам от къде оня щял да извика махлата не знам си какво, грозна картинка са ми тея неща. 
Банна му ще си остане както е така или иначе след 40 дни се затриват, да си отпочинем малко за да може да го забравим до следващите му подвизи.

Банна му ще си остане както е така или иначе след 40 дни се затриват, да си отпочинем малко за да може да го забравим до следващите му подвизи.

- DreaM
- Member
- x 13
- x 15
Надявам се това да бъде последният му лош подвиг. Сега убеди ли се, че такъв човек не заслужава да играе в сървъра, камо ли да е вип или админ?