fun da king

Now open. Expect a closing in the pursuable future.
HeaD|RolleR
VIP
VIP
Answers: 0
x 134
x 151
Has thanked: 42 times
Been thanked: 54 times

Re: fun da king

Post by HeaD|RolleR »

I don't know you that much. From what I remember you're a guy who acted very childish.
Based on my understanding of Bulgarian, only support you got is from paid shill Xinored.

You're not a bad person, you are just not serious for this.

Since I am coming back to be active again on the server, I expect more serious approach from you, then we can talk about admin.

Good Luck, No for now :X:
Here in the forest, dark and deep;
I offer you, eternal sleep.
DreaM
Member
Member
x 13
x 15
Has thanked: 7 times
Been thanked: 3 times

Post by DreaM »

Mr.ONur wrote: Wed Mar 18, 2020 12:20 am След тези коментари и гласове реших да разясня нещата. Първо както Xinored каза, че всеки има право на шанс и аз казвам, че има. Играчът fun da king е малко нестабилен и раздразнителен, но това не означава, че няма право на шанс, все пак за това е и постът Test Admin. През периода му на Test Admin (Ако изобщо има) ще се разбере дали става или не става за админ. Мога да кажа, че знае командите за един админ с малки пропуски, които МОГАТ да се наваксат. Единствения проблем е, че и аз го виждам рядко да говори на английски език... Той има МНОГО добра активност, което ме навежда към мисълта, че ако стане админ без да създава проблеми сървъра ще е по-спокоен, но понякога може и да прекали с тишината. Fun da king не знае кога да гагва, но съм сигурен, че може да се научи (говоря за моментите, когато някой обиди някого той веднага иска да бъде гагнат).
TRASH wrote:не разбира от дума
Да, това е напълно вярно, но се случва в определено време и мисля, че е време да разбере. Да разбере, че това е единственият шанс за да стане Админ след 13 хиляди минути в сървъра..

Аз мисля, че fun da king има правото да се пробва и да ни покаже какво всъщност може и умее.
Успех!

Що са псувате взаимно ве. Админи за пример xd
Баце, този човек получи достатъчно шансове за момента - ВИП, ВИП и ВИП. Тоест, след толкова магарии, оплаквания, псувни и заплахи той все още е ВИП. Това е достатъчно за него и много добре го знаеш. ВИП може, но админ е далеч по-различно. ;)
И активността му е фалшива, стои по цяла сутрин и вечер сам в сървъра AFK.
dark twister bg
Member
Member
x 8
x 4
Has thanked: 1 time

Post by dark twister bg »

На тебе живота е фалшив ти не си влизал в сървъра да видиш как играя маняк и особено вечер сървъра е full мойто момче...
Mr.ONur
Member
Member
x 39
x 49
Has thanked: 19 times
Been thanked: 11 times

Post by Mr.ONur »

Тук не е мястото за спор.. Минете на ЛС ако ще се карате..
I am Onur ❤

Image
DreaM
Member
Member
x 13
x 15
Has thanked: 7 times
Been thanked: 3 times

Post by DreaM »

dark twister bg wrote: Fri Mar 20, 2020 1:05 pm На тебе живота е фалшив ти не си влизал в сървъра да видиш как играя маняк и особено вечер сървъра е full мойто момче...
Не ми викай на "мойто момче", несериознико. Погледни си държанието, "живота ми бил фалшив", ами не ме познаваш и на мен живота ми не е само игра, когато имам време влизам. Държа MTA и CS проекти и не мисля да се оправдавам на теб кога влизам. Радвай се, че аз нямам глас тук или отдавна да си излетял!
Това как играеш никой не го грее, а на eldorado като те смачквах от бой ти ме заплашваше с флууд и ме псуваше. За мен винаги ще си останеш един ла*нар, с извинение. ;)
До Maverick,
Брато... Отвори си очите с що за човек си имаш работа - псува, обижда, заяжда се, заплашва с флууд и т.н и дори във форума съвсем открито се заяжда. Това е пример за несериозна работа.
Maverick
Site Admin
Site Admin
Answers: 4
x 390
x 707
Has thanked: 111 times
Been thanked: 186 times
Maverick’s avatar
Loading…

Post by Maverick »

@DreaM положението е под контрол, повтарям положението е под контрол. ;)
Image
Image
Maverick
Site Admin
Site Admin
Answers: 4
x 390
x 707
Has thanked: 111 times
Been thanked: 186 times
Maverick’s avatar
Loading…

Post by Maverick »

Based on the responses on this admin application and of course my own opinion fun da king is being rejected for test admin, in this season of mass admin applications. My personal view is that you are way too spontaneous also I am not sure you properly understand the rules and most importantly my philosophy on how to apply them, although you have been playing for years at this point you still haven't changed much since 2017, maybe you become somehow different in your own eyes but I still remember you the same (also acting the same), so you have a long way to go ahead of you getting those qualities needed to be approved for test admin. :)

It does not really help you that you seem to beg people for stuff that you can't have or can't do, like approving your application or me personally to gag people, just because they swore at you and you are annoyed. :|

At this point, you should stop applying for admin cause there is not really point in doing so because you would get same kind of answers and disapproval at least from me so enjoy your VIP and have an awesome time in our server. :8
:X:
Image
Image
Post Reply