1. Your Name-Me4o Kuh
2. Your age-11
3. Where are you from- Bulgaria
4. Your gametracker.com page about the server -https://www.gametracker.com/player/Me4o ... .81:27017/
5. Why do you think you deserve VIP-I can be active I can see who play with hack and I deserve to become vip for fun i be really happy you promote me to Vip thanks in advance
Me4o Kuh
-
- Member
- x 1
- x 1
- Mr.ONur
- Member
- x 39
- x 49
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 11 times
Re: Me4o Kuh
Здравей отново!
Изглежда, че пак не си играл достатъчно...

Като имаме предвид играй не казваме да играеш постоянно нито пък 2 пъти на седмицата. Трябва да играеш поне по 1 час на ден, ако не искаш може да не играеш всеки ден, а няколко дена на седмица. Това е моят коментар за теб. Искам да си част от екипа на VIP-овете, но ще видим какво ще кажат и Админите.
Късмет отново!
Изглежда, че пак не си играл достатъчно...

Като имаме предвид играй не казваме да играеш постоянно нито пък 2 пъти на седмицата. Трябва да играеш поне по 1 час на ден, ако не искаш може да не играеш всеки ден, а няколко дена на седмица. Това е моят коментар за теб. Искам да си част от екипа на VIP-овете, но ще видим какво ще кажат и Админите.
Късмет отново!

- Maverick
- Site Admin
- x 390
- x 707
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 186 times
Re: Me4o Kuh
Играй по-редовно и след месец ще видим до къде си стигнал, а и ако не си промениш темата по-правилата до утре ти я мятам в коша за втори път.
Your topic title have to be only your in-game name!
Your topic title have to be only your in-game name!
- Mr.ONur
- Member
- x 39
- x 49
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 11 times