0-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------0
1. What is the server's problem?
2. Why there are no people?
3. I'm waiting for your opinion.
BG
0-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------0
1. Какъв е проблемът на сървъра?
2. Защо няма хора?
3. Чакам мнението ви.
1. Аз мисля, че сървърът се нуждае от нови неща, като : Да има "HappyHours" в които поне по 1 час хората да могат да играят като VIP-ове, а това да става в точно определени часове, като например: от 12:00 до 13:00.
2. Според мен отговора е лесен: Мисля, че няма хора, защото няма кой да влезе и да чака хора в сървъра. Вместо някой винаги да влиза и да чака 5,10 минути даже 30 понякога за да дойде някой, може направо да се добави плъгин с ботове, за да не му е скучно на този който чака другите. Аз бях намерил един такъв плъгин докато пооглеждах CS-*G.info. Например докато в сървъра няма никой, ще има 4 бота, когато някой влезе ще останат 3, после хората като станат 2ма, ще останат 2 бота и т.н. вие разбрахте какво се опитвам да кажа мисля.

3. Както горе пише чакам и вас по тази тема и по въпросите.

#Howtomakeawesomecarsgreatagain